Baterije za Solarne Sisteme, Stacionarne Baterije (VRLA)

Cena: 17.916,67 RSD

+PDV: 20,00 %

UKUPNO: 21.500,00 RSD

Stavi u korpu

Dodatni opis:

RITAR

Kompanija RITAR Power je jedna od vodećih proizvođača olovnih baterija sa poreklom iz Kine.

RA12-100A je višenamenska baterija idealna za dečije automobile, UPS sistemima, aparate za medicinu, signalizirajuća svetla, alarm sisteme za obezbeđenje, sisteme za telekomunikaciju, električne alate, igračke i druge uređaje gde je potrebna suva baterija sličnih dimenzija ili karakteristika.

Životni vek RITAR baterija zbog specijalne poboljšane legure olovnih rešetaka sa sadržajem Kalcijuma iznosi do 12 godina.

LONG

Kompanija Kung Long Batteries se bavi proizvodnjom i prodajom olovnih baterija na Tajvanu. Njihovi proizvodi obuhvataju AGM i Gel baterije, kao i druge tipove duboko cikličnih baterija. Long baterija 12V 100Ah pod oznakom KPH100-12AN je specijalna baterija dimenzija 307x168x208 (214 totalna visina) mm, koja za razliku od drugih baterija ovog napona i kapaciteta može da obezbedi veće struje pražnjenja. Idealna za aparate za pranje, sonare i solarne sisteme.Zahvaljujući visokoj gustini energije, Long olovne baterije su idealne za UPS uređaje, rasvetu, sisteme za obezbeđenje, kosačice, solarne i alarmne sisteme.

BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI SRBIJE!